Hamilton és Vettel is új motort kap Belgiumban! - F1VILÁG.HU

Hamilton és Vettel is új motort kap Belgiumban!

HIRDETÉS
Lewis Hamilton (GBR) Mercedes AMG F1 and race winner Sebastian Vettel (GER) Ferrari in the Press Conference at Formula One World Championship, Rd3, Bahrain Grand Prix Race, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain, Sunday 16 April 2017.

Lewis Hamilton és Sebastian Vettel is továbbfejlesztett motorokkal versenyezhet a Forma-1-es Belga Nagydíjon.

A két négyszeres világbajnok küzdelme a nyári szünet után tovább folytatódhat, hiszen a Mercedes és a Ferrari is gőzerővel dolgozik a további fejlesztéseken.

Hiába az augusztusi gyárbezárás, mindkét csapat egy továbbfejlesztett V6-os erőforrással érkezett Spa-Francorchampsba.

Habár hivatalosan még sem a Ferrari, sem a Mercedes nem erősítette meg terveit, és a komponenscserékkel kapcsolatos hivatalos dokumentumot csak pénteken adja ki a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA), Vettel és Hamilton is úgy nyilatkozott csütörtökön, hogy megkapják csapataik új erőforrásait, a harmadik specifikációt.

„Természetesen minden egyes újítás, és minden egyes lehetőség a fejlesztésre nagyon fontos” – mondta Lewis Hamilton.

„Két igazán motorigényes pálya következik a következő két hétvégén. Azt hiszem, ezen a hétvégén már megkapják ők is az új erőforrást, és nekünk is lesz egy új erőforrásunk.”

„Érdekes lesz látni, miképp teljesítenek majd ezek egymáshoz képest. De természetesen nagyon bizakodó vagyok.”

A Ferrari versenyzője, Vettel is megerősítette, „lesz egy új motorunk” Spában, és a szokásos aerodinamikai módosításokkal igyekeznek javítani a végsebességükön.

A Ferrari és a Mercedes másik versenyzői, Kimi Räikkönen és Valtteri Bottas rajtbüntetéssel kell, hogy számoljanak, ha megkapják az új erőforrást. Az F1VILÁG úgy tudni, Bottast emiatt már Belgiumban hátrébb is sorolják.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!