Hamilton: Ez a bajnokság egy pszichológiai harc - F1VILÁG.HU

Hamilton: Ez a bajnokság egy pszichológiai harc

HIRDETÉS
Fotó: Mercedes

Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője szerint az F1-es világbajnoki küzdelem egy pszichológiai harc is egyben, amelyet a Ferrarival vívnak.

Hamilton 67 ponttal vezeti a bajnokságot Sebastian Vettel előtt, így a németnek már csupán matematikai esélye van arra, hogy utolérje vetélytársát.

A brit pilóta elmondta, egyáltalán nem volt könnyű szezonjuk eddig sem, és az eredmény nem csak azon fog múlni, hogy kinek erősebb az autója – itt már pszichológiáról is szó van, Hamilton szerint a világbajnokság már egy pszichológiai küzdelem is egyben.

„Habár még mindig remekül szerepelnek, egyikük sosem tud mindig ugyanúgy teljesíteni. Ez egy pszichológiai küzdelem és harc, amiben mi vagyunk, és mindenkiből ez jön. Mindenki 100 százalékot tesz bele, és boldog vagyok, hogy nekem is sikerült jól teljesítenem, és a csapatnak is” – nyilatkozta a Mercedes-pilóta.

Hamilton – amikor csak lehetősége van – mindig kihangsúlyozza, hogy mennyi mindent köszönhet a csapatának, a szerelőknek és a gyárban dolgozóknak, így most is kiemelte, hogy nagyon hálás azért, hogy mindenki ilyen magas szinten tudott teljesíteni az egész szezon során.

Nagyon-nagyon büszke vagyok erre, a tervezett utunkon maradtunk, és folyamatosan magas szinten, jó tempóval teljesítünk, és ez a csomag már egy jó ideje a rendelkezésünkre áll.”

„Ebben élünk, megbeszéléseket tartunk, de már ugrunk is a következő dologba, majd visszatérünk a gyárba és a következő futamra. Nehéz megállni egy pillanatra, és elismerni azt a remek munkát, amit személy szerint mindenki végez itt.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!