Friss hírek

Hamilton: Ez nagyon szoros lesz

Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője szoros küzdelemre számít a Red Bull-lal és Max Verstappennel a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon.

Hamilton és Verstappen pontegyenlőséggel érkezett meg Abu Dhabiba, így a mindent eldöntő szezonzáróra a Red Bull és a Mercedes is a lehető legjobban szeretne felkészülni. 

A szabadedzéseket követően Verstappen nem teljesen volt elégedett, Hamilton viszont úgy nyilatkozott, erős napot zártak, miután a második szabadedzésen az élen végzett. 

Hirdetés
 

„Relatíve erős napunk volt, tetszik a pálya, és a változások sokkal élvezetesebbé tették a pályát, és sokkal ritmusosabb lett” – mondta a brit. 

„Nyilvánvalóan szoros a küzdelem köztünk, de túlvagyunk az edzéseken, és még mindig egy kicsit ismeretlen a helyzet, ami a tempót illeti, de biztos vagyok benne, hogy nagyon szoros lesz, amilyen az elmúlt versenyeken is volt.”

Az abu dhabi versenypálya három pontján is jelentős módosításokat végeztek, és habár a cél az lett volna, hogy megkönnyítsék az előzéseket, Hamilton úgy nyilatkozott, egyelőre kérdéses, hogy ezt mennyire sikerült elérniük. 

„Megpróbáltam követni a hosszú etapomon egy másik autót, azt hiszem, Perez mögött voltam” – nyilatkozta Hamilton. „Megpróbáltam követni, de nem könnyű, viszont úgy gondolom, könnyebb lesz, mint azt a múltban láthattuk.”

„De azt hiszem, két hasonló autóval egy kicsit más lesz a helyzet” – folytatta a brit. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!