Hamilton ezúttal nem bulizza végig a nyári szünetet - F1VILÁG.HU

Hamilton ezúttal nem bulizza végig a nyári szünetet

HIRDETÉS
Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője az elmúlt évek gyakorlatával ellentétben az idei nyári szünetet nem a bulizással és önfeledt szórakozással fogja tölteni.
2019 Hungarian Grand Prix, Saturday - Steve Etherington Lewis Hamilton Mercedes

Hamilton az elmúlt héten lebetegedett, emiatt elmondása szerint sem Hockenheimben, sem Budapesten nem volt 100 százalékos. A brit pilóta ennek ellenére a vasárnapi versenyt megnyerte, így elégedetten és magabiztosan kezdhette meg a háromhetes nyári szünetet. 

Éppen jókor jött számára a szabadság, mivel szeretné kipihenni az elmúlt időszakot – az ötszörös világbajnok éppen ezért egy teljesen más programot tervez, mint az előző években. Hamilton arról volt híres, hogy végigbulizta a nyári szünetet, különböző sztárokkal múlatta az időt, ez azonban idén nem így lesz. 

„A múltban mindig 100 százalékosan fitten mentem a nyári szünetre. Most nem ez a helyzet. Egész évben fitt voltam, de most meg kell győződnöm arról, hogy visszajön az energiám” – nyilatkozta Hamilton. 

„Most nem vagyok kirobbanó formában, most jöttem ki a betegségből. Ez nem a „férfi influenza” volt, ahogy valaki mondta, ez tényleg teljesen kicsinált engem.”

„Most a szünetben a gyógyulásra fogok koncentrálni, a teljes gyógyulásra. Egy kicsit változtatok a szokásos szünetemen, és tényleg arra koncentrálok, hogy olyan erősen térjek vissza, amilyen erősen csak tudok.”

„Sok időt fogok a családommal tölteni. Éjjelibagoly vagyok, nem szoktam sokat aludni. Ezen most változtatok, és megnézem a napfelkeltét is, akárhol is vagyok.”

Megpróbálok meditálni, egy egészségesebb életet élni. A közeli barátaim is ugyanezt fogják tenni, szóval izgatott vagyok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!