Hamilton ezúttal nem bulizza végig a nyári szünetet

2019 Hungarian Grand Prix, Saturday - Steve Etherington Lewis Hamilton Mercedes
Fotó: Mercedes
Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője az elmúlt évek gyakorlatával ellentétben az idei nyári szünetet nem a bulizással és önfeledt szórakozással fogja tölteni.

Hamilton az elmúlt héten lebetegedett, emiatt elmondása szerint sem Hockenheimben, sem Budapesten nem volt 100 százalékos. A brit pilóta ennek ellenére a vasárnapi versenyt megnyerte, így elégedetten és magabiztosan kezdhette meg a háromhetes nyári szünetet. 

Éppen jókor jött számára a szabadság, mivel szeretné kipihenni az elmúlt időszakot – az ötszörös világbajnok éppen ezért egy teljesen más programot tervez, mint az előző években. Hamilton arról volt híres, hogy végigbulizta a nyári szünetet, különböző sztárokkal múlatta az időt, ez azonban idén nem így lesz. 

„A múltban mindig 100 százalékosan fitten mentem a nyári szünetre. Most nem ez a helyzet. Egész évben fitt voltam, de most meg kell győződnöm arról, hogy visszajön az energiám” – nyilatkozta Hamilton. 

„Most nem vagyok kirobbanó formában, most jöttem ki a betegségből. Ez nem a „férfi influenza” volt, ahogy valaki mondta, ez tényleg teljesen kicsinált engem.”

„Most a szünetben a gyógyulásra fogok koncentrálni, a teljes gyógyulásra. Egy kicsit változtatok a szokásos szünetemen, és tényleg arra koncentrálok, hogy olyan erősen térjek vissza, amilyen erősen csak tudok.”

„Sok időt fogok a családommal tölteni. Éjjelibagoly vagyok, nem szoktam sokat aludni. Ezen most változtatok, és megnézem a napfelkeltét is, akárhol is vagyok.”

Megpróbálok meditálni, egy egészségesebb életet élni. A közeli barátaim is ugyanezt fogják tenni, szóval izgatott vagyok.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS