Friss hírek

Hamilton: Fájdalmas év lesz, de nem szállok ki!

Esze ágában sincs elhagyni a Mercedes csapatát Lewis Hamiltonnak – erről ő maga beszélt nemrég Imolában. A brit kifejtette azt is, dühítőnek tartja, hogy egyesek mindenfélét összehordanak csak azért, hogy címlapra kerüljenek.

Nemrég a kétszeres Forma-1-es világbajnok, Mika Häkkinen nyilatkozott úgy, szerinte Hamilton akár hátat is fordíthat a Mercedesnek, mivel a sikerhez szokott brit nem tudja elviselni a mostani küszködést.

„Kíváncsi lennék, hogyan viselkedik Lewis a meetingeken. Lefogadom, hogy duzzog. El tudom képzelni a duzzogást. Sok panasz és nyafogás lehet” – mondta a korábbi F1-es pilóta. „Évekig a Mercedesnél volt, számos világbajnoki címet nyert. Most, hogy a dolgok nem mennek jól, el fog kezdeni a csapatváltáson gondolkodni.”

Hirdetés
 

Hamilton ugyanakkor leszögezte, nem megy sehová, és bár neveket nem említett, kifakadt azon, hogy egyesek milyen nyilatkozatokra vetemednek csak azért, hogy címlapra kerüljenek. 

„Láttam néhány megnyilvánulást bizonyos egyénektől, akiket emlékeim szerint gyerekként nagyon tiszteltem. De butaság, amit beszélnek, csupa nonensz dolog csak azért, hogy címlapra kerüljenek, és relevánsak maradjanak” – fakadt ki a hétszeres világbajnok.

„13 éves korom óta a Mercedesnél vagyok. Lenyűgöző időket éltünk meg együtt, megjártuk a mennyet és a poklot is. 100 százalékig elkötelezett vagyok a csapat iránt. Sehol máshol nem akarok lenni.”

A Mercedes számára nagyon nehezen indult a 2022-es szezon, a csapat vesszőfutása pedig Imolában tovább folytatódik. Hamilton azonban leszögezte, nem fordít hátat csapatának.

„Csak azért, mert nehéz utat járunk be, nincs benne a DNS-emben a meghátrálás. Még mindig világbajnokok vagyunk, és meg tudjuk ezt oldani. Csak tovább fog tartani, és fájdalmas évünk lesz. Alapvetően azt gondolom, fájdalmas év vár ránk, amit közösen kell megjárnunk azzal a hittel, hogy egy ponton vissza tudjuk hozni – talán már év közben, vagy a legrosszabb esetben legalább a jövő évre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!