Hamilton figyelmeztet: „Egy gép leszek idén!” - F1VILÁG.HU

Hamilton figyelmeztet: „Egy gép leszek idén!”

HIRDETÉS
Egy újabb szintre szeretne lépni a 2020-as Forma-1-es idényben Lewis Hamilton: a hatszoros világbajnok figyelmeztet, „egy gép” lesz az előttünk álló szezonban.
2019 French Grand Prix, Sunday - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes

A brit versenyző az elmúlt években ellentmondást nem tűrő teljesítményt nyújtott: folyamatosan rekordokat döntve tavaly hatodik világbajnoki címét is megszerezte, idén pedig folytatni akarja sikersorozatát.

Hamilton a minap az Instagramon üzent a rajongóknak egy fotóval, melyhez azt írta, mostani boldogságának köszönhetően 2020-ban jobb lesz, mint valaha!

„Hogy egy olyan otthont birtokolhatok, amit annyira imádok, és ilyen csodás emlékeket kreálhatok, sokkal boldogabbá tesz annál, mint amit korábban gondoltam, hogy megérdemlek” – fogalmazott a Mercedes versenyzője.

„A békét érzem, amikor itt vagyok, koncentrálhatok és építhetem az elmém és a testem, hogy évről évre visszatérhessek. Egy gép leszek idén, egy újabb szintre lépek, magasabbra, mint bármikor valaha.”

View this post on Instagram

I never could have even dreamed to own a home like the one I do now. I thank God everyday for giving me a family that worked so hard to give me the chance to make something of myself. And to own a home that I love so much, get to create so many wonderful memories brings me more happiness than I ever thought I could deserve. I am at peace when I’m here, can focus and build my mind and body so that I can come back year on year. I’m going to be a machine this year, on another level than ever before! Spread love and positivity everywhere we go?? #teamlh ❤️

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Hamilton korábban arról beszélt, a 2019-es év volt pályafutása legjobb szezonja.

„Amikor elkezdtük a szezont, az autót igazából borzasztó volt vezetni” – fogalmazott még decemberben az FIA díjátadó gáláján.

„A teszteken nem tűnt olyan nagyszerűnek. Nem tudtuk megfelelő tartományba hozni, és csak az utolsó napon sikerült működésre bírni. Aztán az első versenyen már nagyszerű eredményeket értünk el.” 

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!