IMOLAGP

Hamilton figyelmeztette Ricciardót, ne idegesítse a Red Bullt!

Fotó: Red Bull Racing

A négyszeres világbajnok Lewis Hamilton figyelmeztette Daniel Ricciardót, ne idegesítse csapatát, a Red Bull Racinget, miközben a jövőjével kapcsolatban folytat egyeztetéseket az osztrák istállóval.

Az ausztrál pilóta szerződése az idei szezon végén lejár, és miután 2019-re a Mercedesnél és a Ferrarinál is lehet üresedés, egyelőre kivár a hosszabbítással. Úgy tudni, a felek április végéig döntenek arról, hogy közös utakon folytatják-e.

A Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton viszont figyelmeztette az ausztrált, fontos, hogy kapcsolata ne forduljon rosszra a Red Bull-lal. A brit szerint ez főleg idén lehet érzékeny téma, Ricciardóéknak ugyanis esélyük lehet a vb-címre.

„Nagyon fontos dolog megnézni a versenyzők történetét, és azt, amit egyes pilóták mondtak a múltban. Fontos, hogy ne dühítsd fel a csapatot, amelynél vagy” – mondta Hamilton az FIA csütörtöki, melbourne-i sajtótájékoztatóján.

„Ez az egész jó dolog, és remélhetőleg egy ponton az ember megtapasztalja, milyen egy új csapatnál. De rengetegen dolgoznak a csapatainknál, és nagyon fontos, hogy továbbra is ösztönözzük őket és ránk, versenyzőkre fókuszáljanak, hogy segítsenek a célok elérésében.”

„Voltak versenyzők az elmúlt években, akik rossz döntéseket hoztak azzal, hogy feldühítették a csapataikat, és felborították a csónakot.”

„Daniel remek helyen van, a Red Bull szerintem idén esélyes lehet arra, hogy a bajnoki címért harcoljon.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!