Hamilton: Folyamatos hajsza lesz, hogy ott legyünk, ahol szeretnénk - F1VILÁG.HU

Hamilton: Folyamatos hajsza lesz, hogy ott legyünk, ahol szeretnénk

Lewis Hamilton, a Mercedes világbajnoka a szezonnyitó F1-es Bahreini Nagydíj előtt elmondta, még biztosan sok munka vár rájuk, hogy a teszten tapasztalt problémák után megfelelő szintre hozzák a versenygépüket.

A Mercedes problémákkal küzdött a szezon előtti teszten Bahreinben: az autó kezelhetőségével is gondok voltak, valamint a váltó meghibásodása miatt is jelentős pályaidőt veszítettek. 

A világbajnok istálló volt az, amely a legkevesebb kört tette meg a felkészülés során: a csapatnál azonban nem aggódnak, ám az biztos, hogy rengeteg kérdés van bennük a szezonnyitóval kapcsolatban. 

„Természetesen megpróbáltuk megérteni a dolgokat, hogy számosítsuk, mennyire kicsi vagy nagy a problémánk, és van-e egyáltalán” – nyilatkozta Hamilton. 

A brit csapattársa, Valtteri Bottas csütörtökön úgy nyilatkozott, egyelőre nem tudják, hogy mennyit sikerült javítaniuk a tesztek óta – azonban ő és Hamilton is hisznek a csapatban, és tudják, mindent megtettek a javulás érdekében. 

„Mindenki, aki itt van, a mérnökök, az aerodinamikával foglalkozók – különösen a gyárban – éjjel-nappal azon dolgoztak, hogy orvosolják az új autót és a szabályozásokat érintő dolgokat” – mondta Hamilton. 

„Teljesen biztos vagyok benne, hogy ilyen rövid időn belül is a legjobbat nyújtották, de ez folyamatos hajsza lesz, hogy az autó ott legyen, ahol szeretnénk látni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!