Hamilton: Frusztrálóan indult a hétvége! - F1VILÁG.HU

Hamilton: Frusztrálóan indult a hétvége!

HIRDETÉS
Lewis Hamilton szerint nagyon frusztráló volt, hogy a piros zászlós megszakítások miatt nem tudtak eleget körözni a Forma-1-es Abu Dhabi Nagydíj második szabadedzésén.
2023 Abu Dhabi Grand Prix, Friday - LAT Images Lewis Hamilton

A brit pilóta eleve hátrányból indult, hiszen ő is kihagyta az első gyakorlást, autóját ugyanis Frederik Vesti vezette. Hamilton aztán a második tréningen lépett szolgálatba, ám összesen 16 körig jutott, és végül a 8. legjobb köridővel zárt. Azt mondja, az autó alapvetően jónak tűnik, csak dühítő, hogy nem tudott eleget körözni.

„A második edzés nagyon frusztrálóan alakult számomra, és gyanítom, mindenki más számára is” — mondta a hétszeres világbajnok. „Nagyon keveset tudtunk csak körözni, és kevés kört tudtunk megtenni egymás után, márpedig egy pénteki napon ezt szeretnénk a legjobban.”

„Azokban a körökben, amiket megtettünk, az autó rendben volt. A tapadás jónak tűnt, és van pár dolog, amit meg fogunk nézni este, hogy lássuk, miben tudnánk fejlődni. Kár, hogy nem tudtunk többet körözni, de megpróbáljuk bepótolni ezt a 3. szabadedzésen, szombaton.”

Hamilton csapattársa, George Russell 17 körig jutott a második edzésen, ő a 6. legjobb köridővel zárt.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!