Hamilton „f*szfejnek” nevezte, majd kioktatta Verstappent

Fotó: Bahrain GP
Lewis Hamilton (GBR) Mercedes-AMG F1 W09 EQ Power+ and Max Verstappen (NED) Red Bull Racing RB14 battle at Formula One World Championship, Rd2, Bahrain Grand Prix, Race, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain, Sunday 8 April 2018.

Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája úgy gondolja, egyértelműen Max Verstappen okolható a Bahreini Nagydíjon történt ütközésért.

Hamilton és Verstappen a verseny korai szakaszában ütköztek, aminek az lett az eredménye, hogy a holland pilóta defektet kapott, azonban mivel a felfüggesztése sérült, később kénytelen volt feladni a futamot.

Verstappen a verseny után elmondta, szerinte hagyott elegendő helyet mindkettejük számára – Hamilton azonban ellenkező véleményen van.

A dobogós ünneplés előtt Hamilton visszanézte a történteket, és úgy reagált rá, hogy Verstappen egy „f*szfej” – az esetet követően a médiának adott nyilatkozatában elmondta, felesleges és tiszteletlen manőver volt a hollandé, aki szerinte mostanában gyakran követ el hibákat.

„Végső soron összeértem Maxszal, és ez egy felesleges ütközés volt. Kell lennie egyfajta tiszteletnek a versenyzők között. Meg kell néznem újra, de ez nem tűnt úgy, mint egy olyan mozdulat, amelyben tisztelet van” – mondta a brit.

Hülye mozdulat volt tőle, mert ezzel nem fejezte be a futamot, és úgy tűnik, hogy mostanában gyakran követ el hibákat. Felesleges volt, hogy ezt csinálja. Nem emlékszem, hogy a verseny mely pontján történt ez, vagy miért voltunk ebben a pozícióban, de nem is igazán érdekel, hogy őszinte legyek.”

Verstappen véleményét az esetről itt olvashatod. 

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!