Friss hírek

Hamilton: Gratulálok Maxnak és csapatának!

Bár azóta kiderült, a Mercedes óvást nyújtott be a Forma-1-es Abu Dhabi Nagydíj végeredménye ellen, Lewis Hamilton a vasárnapi verseny leintését követően gratulált riválisának, az első világbajnoki címét szerző Max Verstappennek.

Hamilton magabiztos versenyzést mutatott be a szezon utolsó futamán, a Nicholas Latifi által pályára küldött biztonsági autó azonban keresztülhúzta számításait.

A Safety Car bentléte alatt kiálló Max Verstappen a friss gumikkal simán levadászta őt az utolsó körben, a holland pedig győzelmével a világbajnoki címet is bezsebelte.

Hirdetés
 

Hamilton a verseny leintése után gratulált riválisának.

„Először is nagy gratuláció Maxnak és a csapatának” – mondta a hétszeres világbajnok.

„Azt gondolom, lenyűgöző munkát végeztünk idén a csapatommal. A gyárban és itt, a pályán mindenki nagyon keményen dolgozott egész évben. Ez volt a legnehezebb szezonunk, és büszke vagyok rájuk, hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek az utazásnak velük.”

„Mindent beleadtunk az év utolsó szakaszában, tényleg mindent, és soha nem adtuk fel. És ez a legfontosabb.”

Hamilton azt mondja, „remekül érezte magát” az abu dhabi szezonzáró előtt, hiszen sorozatban három futamot is megnyert.

„Igen, természetesen remekül éreztem magam… Az elmúlt pár hónapban nagyszerűen éreztem magam az autóban, főleg a szezon vége felé.”

„Hogy őszinte legyek… Még mindig itt van a pandémia, és tényleg csak azt kívánom mindenkinek, hogy legyenek biztonságban, legyen jó karácsonyuk a családjaikkal, és jövőre meglátjuk!”

Nem sokkal ezelőtt derült ki, a Mercedes csapata megóvta a Forma-1-es Abu Dhabi Nagydíj végeredményét.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!