Hamilton győzni akar a következő versenyeken - F1VILÁG.HU

Hamilton győzni akar a következő versenyeken

HIRDETÉS

Elégedetten vonulhat nyári pihenőjére a McLaren-Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton, noha alig várja már, hogy Belgiumban ismét harcba szálljon a győzelemért.


Elégedetten vonulhat nyári pihenőjére a McLaren-Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton, noha alig várja már, hogy Belgiumban ismét harcba szálljon a győzelemért.

Hamilton számára ugyan nem alakult jól a hungaroringi hétvége, mégis örül csapata sikerének, hiszen Jenson Button parádés győzelmet aratott a Magyar Nagydíjon.

„Természetesen csalódott vagyok, hogy nem állhattam dobogóra Jensonnal az elmúlt hétvégén” – mondta Hamilton.

„A Hungaroring egyike a kedvenc pályáimnak: korábban kétszer nyertem már itt és idén ismét megvolt a sebességünk a győzelemhez. Amit viszont elraktározhatunk magunkban a Magyar Nagydíj után, hogy ez a csapat nyolc nap alatt megnyert két versenyt, szóval az MP4-26-os rendkívül versenyképes csomag.”

Hamilton hozzátette, a nehéz idénykezdet után a McLaren minden tudását latba vetve dolgozott azért, hogy mihamarabb felzárkózzanak a Red Bull Racinghez, és az elmúlt versenyeken bizonyították, hogy a kemény munka meghozta gyümölcsét.

„Nagyon keményen dolgoztunk azon, hogy jobbá tegyük az autó teljesítményét. A szervezeten belül hihetetlen munkát végeztek a szakemberek.”

„Két egymást követő győzelemmel vonulhatunk a nyári szünetre: most mindenki jól megérdemelt pihenését töltheti, és készen állunk majd arra, hogy ismét harcba szálljunk Belgiumban.”

A brit versenyző továbbá elmondta, még sok futam van hátra, és mindent megtesz azért, hogy tovább gyarapítsa győzelmei számát 2011-ben.

„Még 200 pont vár gazdára, és minden versenyre úgy utazom majd, hogy meg is tudom nyerni őket. Néhány különleges helyszínre is ellátogatunk majd, mint például Spa-Francorchamps, Monza, Suzuka és Interlagos.”

Hirdetés

„Úgy érkezhetünk meg ezekre a versenyekre, hogy van három élcsapat, akiknek hasonló a tempója, szóval egészen Brazíliáig kiélezett és drámai csatát láthatunk majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!