Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Hamilton: Ha Wolff távozik, az nem jelenti azt, hogy én is

2018 United States Grand Prix, Friday - Steve Etherington Lewis Hamilton Toto Wolff Mercedes
Fotó: Mercedes
A Mercedes hatszoros világbajnoka, Lewis Hamilton leszögezte, nem azon múlik Forma-1-es jövője, hogy Toto Wolff marad-e a német istálló csapatfőnöke.

Wolff jelenlegi szerződése – akárcsak Hamiltoné – a 2020-as év végén lejár, a szakember pedig nemrég egy interjúban elárulta, nem hozott még döntést arról, hogy milyen pozícióban folytatja a Mercedesnél.

Egy biztos, Wolff szeretne a német gyártónál maradni, ez azonban nem jelenti azt, hogy az F1-es csapat főnöke lesz a folytatásban is.

Lewis Hamilton jövőjéről sincs még döntés, noha szinte biztosra vehető, hogy a brit marad a Mercedesnél 2021-ben is. A címvédőt mindenesetre szombaton megkérdezték arról, boldogan írná-e alá szerződését akkor is, ha tudná, Wolff már nem lesz a csapatnál?

„Amit nem szabad elfelejteni, az az, hogy ez a csapat rengeteg emberből áll. Majdnem 2000-en vannak a csapatban” – mondta Barcelonában Hamilton.

„Nem egy emberen múlik. Szóval igen, nem ez határozza meg azt, hogy maradok-e, vagy sem. Azt gondolom, hogy amit felépítettünk… Benne voltam a csapat fejlődésében, és én is együtt fejlődtem velük.”

„Úgy vélem, mindenkinek azt kell tennie, ami a legjobb számára. Ami a legjobb a karrierje és a saját boldogsága szempontjából.”

„Szerintem mindenkinek le kell ülnie egy kicsit, és ki kell értékelnie azt, hogy mit akar csinálni a továbbiakban. Hogy mi az, ami fekszik neki és a családjának, illetve jövőbeli álmaiknak.”

„Rengeteget elértünk már közösen ebben az időszakban. Remélem, hogy marad, mert élvezem a közös munkát vele, szórakoztató tárgyalni vele, és szórakoztatóak a hullámvölgyek is.”

„Őszintén hálás vagyok Totónak, és támogatni fogom, bármilyen döntést is hozzon.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Szocsiban!