Friss hírek

Hamilton: Hatással lesz a hétvégénkre a pozitív vírusteszt

Sok munkával járnak majd Lewis Hamilton szerint azok a változtatások, melyeket el kell végeznie a Mercedes Forma-1-es csapatának azok után, hogy csütörtökön kiderült, egyik munkatársuk koronavírussal fertőződött.

A német istálló csütörtök délután erősítette meg, egyik csapattagjuk koronavírus-tesztje pozitív lett. Hogy pontosan kiről, vagy milyen feladatot ellátó személyről van szó, arról a Mercedes nem adott tájékoztatást.

Arról sem közölt információt a csapat, hogy az érintett szakemberen kívül karanténba kellett-e helyezni más csapattagokat is.

Egy munkatárs kiesése viszont komoly kihívás elé állít egy F1-es istállót, hiszen gondoskodni kell a pótlásról, esetleg feladatainak szétosztásáról.

A Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton elárulta, „aggasztó”, ami történt, és a pozitív koronavírus-teszt hatással lesz majd az istálló munkájára az Eifel Nagydíjon.

„Nyilván szomorú ezt hallani azok miatt, akik ilyen keményen dolgoznak. Volt ez az egyhetes szünet, és ezek a srácok nagyon keményen dolgoznak azon, hogy biztonságban maradjanak, és itt lehessenek a versenyhétvégéken. Szóval kétségkívül aggasztó a dolog” – mondta a címvédő, aki 91. F1-es futamgyőzelmére hajt majd a Nürburgringen.

„Sok nagyszerű szakember van a csapatunknál, nem csupán egy ember dolgozik itt. Megpróbáljuk büszkévé tenni majd ezen a hétvégén. De egyszerűen más típusú munkára lesz szükség, sok munkára, hogy megbizonyosodjunk arról, mindenféle zavar nélkül folytatni tudjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!