Friss hírek

Hamilton: Hubert az én szememben egy hős!

CIRCUIT PAUL RICARD, FRANCE - JUNE 23: Anthoine Hubert (FRA, BWT ARDEN) during the Paul Ricard at Circuit Paul Ricard on June 23, 2019 in Circuit Paul Ricard, France. (Photo by Joe Portlock / LAT Images / FIA F2 Championship)
A motorsport világának egészét megrázta a Forma-2-es sorozatban idén két futamgyőzelmet is szerző Anthoine Hubert halála. A fiatal versenyzőről a Forma-1 ötszörös világbajnoka, Lewis Hamilton is megemlékezett.

Hubert a Forma-2-es sorozat szombati versenyén szenvedett tragikus balesetet Belgiumban – életét a gyors orvosi beavatkozás sem tudta megmenteni.

A tragédia után a Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton üzent a rajongóknak: arra kér mindenkit, méltó módon emlékezzen a fiatalon elhunyt tehetségre.

„Ha közületek, akik nézik és élvezik ezt a sportot, bárki azt gondolja, hogy biztonságos, amit csinálunk, óriásit téved” – írta közösségi oldalán az ötszörös világbajnok.

„Ezek a versenyzők az életüket teszik kockára, amikor pályára gurulnak, és ezt az embereknek komolyan értékelniük kell – mert nem értékelik eléggé. Sem a rajongók, de valójában azok sem, akik a sportban dolgoznak.”

„Anthoine az én szememben egy hős: vállalta a kockázatot, hogy az álmait hajszolja. Szomorú vagyok, hogy ez megtörtént. Emeljük fel őt, és emlékezzünk rá. Nyugodj békében!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!