A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Hamilton izgatottan várja az első tesztet

Lewis Hamilton már alig várja, hogy pályára gördülhessen a McLaren új autójával, amire még néhány hetet várnia kell, mert csak februárban kezdődnek meg a téli tesztek.

Lewis Hamilton már alig várja, hogy pályára gördülhessen a McLaren új autójával, amire még néhány hetet várnia kell, mert csak februárban kezdődnek meg a téli tesztek.

Hamilton számára borzalmasan kezdődött a tavalyi évad, és bár a szezon második felében két győzelmet is szerzett, már nem volt elég ideje ahhoz, hogy behozza lemaradását, és megvédje bajnoki címét, amit most újdonsült csapattársa, Jenson Button birtokol.

A brit versenyző azonban bízik abban, hogy az idei év más lesz, és csapata azonnal ütőképes lesz, ám egyelőre még nem sok mindent tud elmondani, mert az új autó első tesztjére még várnia kell.

“Már nagyon izgatott vagyok, és alig várom, hogy láthassam, kipróbálhassam az új autót” – mondta Hamilton. “Bízom abban, hogy minden rendben lesz az idei évben. Keményen fogok dolgozni a mérnökökkel, és a csapattal, hogy biztosan jó irányba haladjunk az új autóval.”

“Soha nem veheted biztosra a versenyképességet a Forma-1-ben, erre kiváló példa volt a tavalyi év. Célunk tehát az lesz, hogy minél előbb győztessé varázsoljuk az MP4/25-ös modellt. Csak ezután kezdhetünk el gondolkodni a győzelmeket, és a vb-címen.”

Hamilton azt is hozzátette, hogy egyelőre még nem találkozott Buttonnal a McLaren főhadiszállásán, de biztos abban, hogy jól kijön majd honfitársával, akivel egyenlően osztoznak majd a szezon előtti tesztnapokon februárban.

“Sajnos még nem futottam össze vele” – folytatta. “Útjaink még nem keresztezték egymást, mióta a csapat bejelentette érkezését novemberben. Mindketten részt vettünk már egy üléspróbán a McLaren Technology Centerben, azonban más napokon.”

“Csak a hónap második felében kezdjük meg a közös munkát, mikor mindketten wokingban leszünk, aztán lesz a bemutató és az első teszt.”

“A teszteken testvériesen fogunk osztozni. Nagyon fontos lesz az is, hogy megosszuk egymással az információkat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy jó irányba haladunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!