Hamilton: Jelenleg túl gyors nekünk a Red Bull - F1VILÁG.HU

Hamilton: Jelenleg túl gyors nekünk a Red Bull

HIRDETÉS
Hiányzik a leszorítóerő, Lewis Hamilton szerint ez az oka annak, hogy a Mexikói Nagydíj nyitónapján fél másodperces hátrányba kerültek a Red Bull-lal szemben.
AUTODROMO HERMANOS RODRIGUEZ, MEXICO - NOVEMBER 05: Sir Lewis Hamilton, Mercedes W12 during the Mexican GP at Autodromo Hermanos Rodriguez on Friday November 05, 2021 in Mexico City, Mexico. (Photo by Steven Tee / LAT Images)

Bár az első szabadedzést még a Mercedesek nyerték pénteken, a második gyakorláson a vb-éllovas Max Verstappen volt a leggyorsabb.

A holland pilóta fél másodperccel utasította maga mögé a 3. helyen végző bajnoki riválisát, Lewis Hamiltont. A címvédő az edzésnap végén arról beszélt, alapvetően elégedett autójával, egyszerűen csak nincs meg a kellő leszorítóerő.

„Az autó alapvetően rendben volt. Nem voltak komolyabb problémák, és szerintem abszolút mindent beleadunk. Egyszerűen csak arról van szó, hogy jelenleg gyorsabbak nálunk” – mondta a világbajnoki címvédő.

„Nem igazán vannak komoly aggályaink. Próbálunk boldogulni a beállításokkal, igyekszünk javítani rajtuk. De hiányzik a leszorítóerő, határozottan ez az oka a fél másodperces különbségnek köztünk.”

„De igen, jónak tűnik a helyzetünk, próbálunk harcolni ezekkel a srácokkal, de határozottan túl gyorsak számunkra jelenleg.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!