Hamilton: Jó kis verseny lesz az 1-es kanyarig! - F1VILÁG.HU

Hamilton: Jó kis verseny lesz az 1-es kanyarig!

HIRDETÉS
Bár a pénteki edzésnap alapján úgy tűnt, a Mercedesnek áll a zászló Austinban, Lewis Hamilton végül jócskán alulmaradt bajnoki riválisával, Max Verstappennel szemben az Amerikai Nagydíj időmérő edzésén.
2021 United States Grand Prix, Saturday - LAT Images Lewis Hamilton

A brit pilóta 2 tizedmásodperccel alulmaradt a hollanddal szemben, így csak a 2. helyről kezdheti meg a vasárnapi versenyt.

Az összetettben 6 pontos hátrányban lévő angol azonban bizakodó, hogy vasárnap a győzelemért harcolhat – már az első kanyar előtt megvívna bajnoki riválisával.

„Mindent beleadtam” – mondta a hétszeres világbajnok az időmérő után. „Egy kicsit küszködtem az időmérő során. Azt hiszem, a Q1-től kezdve visszaestünk egy kicsit.”

„Ezek a srácok pedig a Red Bullnál hihetetlenül gyorsak voltak az időmérőn. Szóval elégedett voltam az utolsó körömmel. Természetesen mindig vannak területek, melyeken fejlődhetünk, de azt gondolom, ez volt minden, amire képesek voltunk.”

„Olyan keményen fogunk dolgozni, amilyen keményen csak tudunk, ez egy jó rajtpozíció vasárnapra, szóval remélhetőleg jó kis versenyt futunk majd az 1-es kanyarig.”

„A gumikopás nagyon agresszív itt, szóval érdekes lesz látni, milyen stratégiával rukkolhatunk elő, ez lehetőséget kínálhat majd. Nem ez volt a legjobb napom, de harcolhatunk vasárnap.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!