Hamilton: Jó volna behúzni a harmadikat is! - F1VILÁG.HU

Hamilton: Jó volna behúzni a harmadikat is!

HIRDETÉS

Sorozatban harmadik győzelmére hajt a hétvégi Kínai Nagydíjon a Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton.


Sorozatban harmadik győzelmére hajt a hétvégi Kínai Nagydíjon a Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton.

A brit versenyző Malajziában, illetve Bahreinben sem talált legyőzőre, jelenleg pedig csapattársa, Nico Rosberg mögött a második helyet foglalja el a világbajnoki összetettben.

Hamilton elárulta, alig várja már, hogy megkezdődjön a kínai versenyhétvége programja, és bár vannak kellemetlen emlékei is Sanghajról, alapvetően nagyon kedveli ezt a versenypályát is.

„Jó volt egy kis szünetet tartani, de már alig várom, hogy visszaüljek az autóba” – nyilatkozta a 2008-as év legjobbja.

„A bahreini verseny fantasztikus volt: nemcsak nekünk, mint csapatnak, hanem magának a sportnak is, és meggyőződésem, hogy nem utoljára láttunk ilyen remek versenyt.”

„Nagyon jó helyzetben vagyok jelenleg, a garázsban végigsétálva pedig érezni a csapaton belüli pozitív energiákat. Mindenki arra összpontosít, hogy a maximumot hozzuk ki ezekből a korai versenyekből, és tovább építkezzünk erre az erős kezdésre.”

„Kínában voltak hullámhegyeim és hullámvölgyeim. Egyrészt csak kétszer végeztem dobogón kívül ezen a pályán, egyszer azonban eldobtam magamtól a bajnoki vezetést, amikor a kavicságyba csúsztam a bokszba menet.”

„De alapvetően elmondható, hogy mindig erősebb lettem, valahányszor megérkeztem erre a pályára, ami ráadásul remekül fekszik a vezetési stílusomnak is.”

„A cél, mint mindig, most is a győzelem, ha pedig sorozatban harmadszor sikerülne, az hihetetlen lenne!”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!