Hamilton: Jövőre bajnokok akarunk lenni

A bajnoki címeket tűzte ki célul 2014-re a Mercedes Forma-1-es csapatának brit pilótája, Lewis Hamilton.


A bajnoki címeket tűzte ki célul 2014-re a Mercedes Forma-1-es csapatának brit pilótája, Lewis Hamilton.

A 2008-as év legjobbja idén első szezonját teljesítette a brackley-i alakulat színeiben, miután elhagyta nevelőcsapatát, a McLarent.

Hamilton végül a negyedik helyen zárta az összetett pontversenyt, míg a Mercedes második lett a konstruktőrök között.

„Csak másodikként zártuk a gyártók versenyét, szóval természetesen jövőre nem így akarunk végezni, hanem szeretnénk megtenni a következő lépést” – mondta a 28 esztendős versenyző a Sky Sports Newsnak.

„Szóval a csapatnál mindenki számára, mint ahogy számomra is a cél az, hogy megnyerjük mindkét bajnoki címet. Természetesen, ha nem sikerül, akkor csalódottak leszünk, de nem fogjuk hagyni, hogy ezek a negatív energiák felülkerekedjenek rajtunk.”

„Mindenkinek más a hozzáállása, de azt gondolom, mindenki ki van éhezve a sikerre ennél a csapatnál. Nem sikerült elérniük azokat a sikereket, amiket talán megérdemeltek volna, és nem is voltak olyan eredményesek, mint a Ferrari, a McLaren, vagy a Red Bull. De ki vannak éhezve erre, és ez az éhség fog eljuttatni minket oda.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!