Hamilton: Katasztrofális verseny, hálás vagyok az incidensekért - F1VILÁG.HU

Hamilton: Katasztrofális verseny, hálás vagyok az incidensekért

HIRDETÉS
Fotó: Mercedes

Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője szerint ő és a csapat is alulteljesített a „katasztrofális” Kínai Nagydíjon, így hálásak lehetnek a megszerzett 4. helyért.

Hamilton a szombati időmérő edzésen a Ferrarikkal és csapattársával, Valtteri Bottasszal szemben is alulmaradt, így csak a 4. pozícióból indulhatott. A versenyen – leginkább Max Verstappen és Sebastian Vettel ütközésének köszönhetően – végül a 4. helyen zárt, azonban ha kihasználják a biztonsági autó nyújtotta kerékcsere-lehetőséget, akkor jobb eredményt is elérhettek volna.

„A senki földjén versenyeztem. Egyszerűen nem volt meg a tempóm. Csak megpróbáltam tartani azt a teljesítményt, ami megvolt” – nyilatkozta a csalódott Hamilton.

„Nyilvánvalóan kemény csata folyt előttünk. Azt mondom, hogy nemcsak a saját szintemen, de csapatszinten is alulteljesítettünk. Tegnap és ma is katasztrofális volt a helyzetem. Ma meg kellett próbálnom javítani ezen, és visszatérni a normális teljesítményhez, különben értékes pontokat veszítettünk volna el.”

A brit pilóta elmondta, a futamon történt események az ő malmára hajtották a vizet, így nem a tiszta teljesítményüknek köszönhetik a 4. helyet.

Hálás vagyok azért, hogy történt néhány incidens előttünk, ez tartott minket a harcban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!