Hamilton: Kemény küzdelem vár ránk idén

Nagy izgalmak közepette várja a hétvégi évadnyitó Ausztrál Nagydíjat a Mercedes Forma-1-es csapatának világbajnoki címvédője, Lewis Hamilton.


Nagy izgalmak közepette várja a hétvégi évadnyitó Ausztrál Nagydíjat a Mercedes Forma-1-es csapatának világbajnoki címvédője, Lewis Hamilton.

A brit versenyző kiváló szezont teljesített 2014-ben, mely során nagy csatában maga mögé utasította csapattársát, a német Nico Rosberget.

A száguldó cirkusz idei szezonja hétvégén, Melbourne-ben ismét útjára indul, Hamilton pedig már tűkön ülve várja a pénteki szabadedzéseket.

„Az év ezen szakaszában versenyzőként az ember nem igazán tudja, mit is érez” – mondta a címvédő.

„Türelmetlenül várja, hogy újra autóba üljön és versenyezzen, ugyanakkor viszont fogalma sincs arról, mit hoz az új szezon. A tesztek után van némi elképzelésünk arról, hogy az autó jó-e vagy sem, de ezen felül mindenki a győzelemre törekszik.”

„A csapat hihetetlenül keményen dolgozott a télen, jó volt látni a srácokat a gyárban, mielőtt útnak indultam Melbourne-be. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, és ezt a lehető legjobb módon ki is szeretném fejezni a versenypályán.”

Hamilton elárulta, reményei szerint sikerül a tavalyi hasonló, jó teljesítményt nyújtaniuk, ám biztos abban, a riválisok alaposan megnehezítik majd a dolgukat.

„Tavaly nagyszerű idényünk volt, természetesen nagyon szeretnénk megismételni. De a többiek sem pihennek, el akarnak kapni minket. Meggyőződésem, hogy nagyon szoros küzdelem lesz, és izgalmas, küzdelmes verseny vár ránk.”

„Sok kiváló versenyző van a mezőnyben, mindegyikük nyerni akar. Nekem csak jobban kell akarnom, mint nekik. Frissnek érzem magam, fittnek és higgadnak, nagyon pozitívak az érzéseim. Úgy érzem, készen állok. Azt hiszem, versenyzőként az ember minden egyes évben erősebbé válik, szóval szeretnénk jobban teljesíteni, mint tavaly.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS