Friss hírek

Hamilton: Képtelenség tartani a Red Bull tempóját

Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője tökéletes kört teljesített az F1-es Monacói Nagydíj időmérő edzésén, azonban ez is csak a 3. helyre volt elég.

Hamilton több mint 4 tizedmásodperces hátránnyal lett 3. az időmérő edzésen Daniel Ricciardo és Sebastian Vettel mögött. Ahogyan arra számítani lehetett a szabadedzések eredményei alapján, a Red Bull a mezőny élére állt, és a többiek nem tudták legyőzni őket.

„Ez egy igazán jó edzés volt” – mondta Hamilton annak ellenére, hogy csak a 3. legjobb időeredményt érte el szombaton.

„Mindent beleadtam, amit csak tudtam, de egyszerűen nem tudtuk elkapni őket. Még egy tökéletes körrel sem tudtuk legyőzni a Red Bullt. Kicsivel jobb volt a teljesítményük, különösen az utolsó szektorban.”

A brit versenyző számára jól indult a gyorsköre, azonban ez sem volt elég ahhoz, hogy veszélyt jelentsen Ricciardóra, az előnye ugyanis elfogyott a második és harmadik szektorban.

„Volt egy igazán jó első köröm a Q3-ban, a másodikból pedig mindent kihoztam. Egy rövid ideig leggyorsabb voltam, de nem tudtam tartani. Nem hibáztam, egyszerűen csak eltűnt az előnyöm a kör alatt. Nem tudtam tartani. Pedig mindent beleadtam.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!