Hungary-3@2xCreated with Sketch.
  Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

2020 Eifel Grand Prix, Sunday - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes Mick Schumacher helmet
Fotó: Mercedes

Hamilton kereste a szavakat, miután Mick Schumacher átadta neki édesapja sisakját

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Hamilton kereste a szavakat, miután Mick Schumacher átadta neki édesapja sisakját

Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője meghatódva vette át Mick Schumachertől édesapja, Michael Schumacher egyik sisakját, miután megszerezte 91. futamgyőzelmét, ezzel beállította a hétszeres világbajnok győzelmi rekordját.

Az Eifel Nagydíjon Lewis Hamilton utolérte Michael Schumacher gőzelmeinek számát, miután a 2. helyről rajtolva megnyerte a nürburgringi futamot. A versenyt követő interjúk során Mick Schumacher odament hozzá, és átadta neki édesapja egyik mercedeses sisakját.

„Nem is tudom, mit mondjak” – mondta Hamilton, miután átvette a sisakot. „Amikor úgy nősz fel, hogy nézel valakit, tulajdonképpen példaképnek tartod azért, hogy milyen versenyző, és azért, hogy mire képes évről évre, versenyről versenyre, hétről hétre a csapatával…” 

Emlékszem, amikor a Grand Prix 2 nevű játékkal játszottam, én voltam Michael. Nem hiszem, hogy bárki, különösen én gondoltam volna, hogy rekordok szempontjából valahol Michael közelében leszek.”

„Ez egy hihetetlen nagy megtiszteltetés, és időbe fog telni, mire hozzászokok. Őszintén szólva csak akkor tudatosult bennem, amikor beértem a bokszutcába, előtte nem is gondoltam erre, amikor átszeltem a célvonalat.”

Hamilton természetesen köszönetet mondott csapatának, a Mercedesnek is a sikerekért. 

„Nem tudtam volna ezt véghezvinni ez a hihetetlen csapat nélkül, akik mögöttem állnak, és mindent beleadnak. Hatalmas köszönet és óriási tiszteletem Michaelnek.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik a Nürburgringen!