Friss hírek

Hamilton készen áll a visszavágásra

Lewis Hamilton bevallotta, tanult az elmúlt versenyen elkövetett hibáiból, és úgy érzi, magabiztosan vághat neki az európai szezonnak.

Lewis Hamilton bevallotta, tanult az elmúlt versenyen elkövetett hibáiból, és úgy érzi, magabiztosan vághat neki az európai szezonnak.

A McLaren brit versenyzője borzalmasan gyengén teljesített az elmúlt futamon Bahreinben, ahol miután kis híján lefulladt a rajtrácson, összeütközött egykori csapattársával, Fernando Alonsóval, és elvesztette vezető helyét a bajnokságban.

Hamilton akkor azt mondta, úgy érzi, cserbenhagyta csapatát, azonban már maga mögött hagyta a történteket, és készen áll a visszavágásra.

“Természetesen minden egyes versenyen tanul valamit az ember, még akkor is, ha győzelmet szerez” – mondta Hamilton a riportereknek az e heti teszteknek helyet adó Barcelonában. “Még hosszú az út, és már a következő versenyre tekintünk, biztos vagyok benne, hogy jobb munkát tudok majd végezni.”

A brit versenyző azt is elmondta, hogy csapatának sikerült előrelépést elérnie a héten bemutatott újításaival.

“Sikerült némi előrelépést elérni, nem túl nagyot, azonban ezen a teszten szinte mindenki más programon volt, így nehéz is összehasonlítani az eredményeket” – folytatta. “Egyesek slick, mások bordázott felületű gumikon futottak. Mi a saját munkánkra fókuszáltunk, és elégedett vagyok, mert úgy érzem, jobb lett az autó. Szerintem erősek vagyunk ezen a pályán.”

A tavalyi bajnokság második helyezettje bevallotta, már alig várja, hogy kezdetét vegye az európai szezon.

“Hiányzik Bahrein és a nemzetközi pályák, azonban jó már visszatérni Európába. Itt kezdődik csak meg igazán a bajnokság, és a megfeszített munka. Közelebb vagy az otthonodhoz, ami jó érzéssel tölt el. Mivel a csapatok főhadiszállásai is közelebb vannak, a munka is produktívabban haladhat” – tette hozzá Hamilton.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!