Hamilton: Készen állok arra, hogy támadjak! - F1VILÁG.HU

Hamilton: Készen állok arra, hogy támadjak!

HIRDETÉS
A Mercedes Forma-1-es csapatának ötszörös világbajnoka, Lewis Hamilton azt mondja, feltüzelve várja a 2019-es idényt, és „készen áll arra, hogy támadjon” a következő szezonban.
Fotó: Mercedes

A brit versenyző 11 futamot nyert meg az elmúlt idényben, végül pedig magabiztosan szerezte meg újabb világbajnoki címét.

Hamilton 2019-ben egy újabb lépéssel kerülhet közelebb ahhoz, hogy beérje Michael Schumachert a világbajnoki címek tekintetében.

A Mercedes csapata szerdán mutatta be vadonatúj versenyautóját, melyet Hamilton és csapattársa, Valtteri Bottas rögtön pályára is vitt Silverstone-ban.

„A 2018-as egy nagyszerű év volt, de úgy érzem, hogy a 2019-es még jobb lehet” – mondta lelkesen az ötszörös világbajnok.

„Még többet akarok elérni, továbbra is keményen akarom nyomni. Úgy érzem, tele vagyok energiával, és készen állok arra, hogy támadjak.”

Hamilton azt mondja, úgy érzi, sikerült kellőképpen kipihennie magát, így izgatottan várja már az új idényt.

„Nagyszerűen telt a karácsony a családommal, aztán pedig elmentem hómobilozni, síelni, szörfözni, ami fantasztikus volt. Teljesen kikapcsoltam a versenyzést egy időre, próbáltam fókuszálni, és persze keményen edzettem is az új idényre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!