Hamilton: Készen állunk újra harcba szállni a Ferrarival

FORMULA 1 - GP of Austria 2017
SPIELBERG,AUSTRIA,07.JUL.17 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Lewis Hamilton (GBR/ Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Felix Roittner - For editorial use only. Image is free of charge.

Bombaformában kezdte az Osztrák Nagydíjat Spielbergben a Mercedes brit versenyzője Lewis Hamilton: a háromszoros világbajnok mindkét pénteki gyakorláson a leggyorsabb volt.

Hamilton az edzésnap után úgy fogalmazott, rendkívül optimistán várja a folytatást, hiszen a Mercedes versenyautója elképesztően jól teljesít a Red Bull Ringen.

A brit versenyző ráadásul külön örül annak, hogy egy kisebb problémától eltekintve semmi sem akadályozta őket a munkában.

„Kiváló pénteki edzésnapunk volt, nem voltunk okunk a panaszra ma!” – mondta elégedetten a háromszoros világbajnok.

„A második szabadedzésen ki kellett cserélnünk egy gyújtógyertyát, de a srácok nagyszerű munkát végeztek, és sikerült teljesítenünk a teljes programot. És ami sokkal fontosabb: az autó fantasztikusan gyors itt!”

„Már most nagyszerű volt az egyensúly, és nagyon jónak tűnik a versenyautó a pályán. Sokkal gyorsabb, mint az elmúlt évben.”

Hamilton persze pontosan tudja, nem írhatják le a Ferrarit, hiszen Sebastian Vettel hátránya mindössze másfél tizedmásodperc volt a délutáni szabadedzésen.

„A csapat remek hangulatban van, és mindannyian készen állunk egy újabb izgalmas csatára a Ferrarival.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!