Hamilton kettős győzelmet vár a McLarentől - F1VILÁG.HU

Hamilton kettős győzelmet vár a McLarentől

A McLaren Mercedes brit pilótája, Lewis Hamilton abszolút optimistán várja a holnapi futamot, mert úgy érzi, minden esélye megvan arra, hogy pole pozícióját győzelemre váltsa a vasárnapi Magyar Nagydíjon.

A McLaren Mercedes brit pilótája, Lewis Hamilton abszolút optimistán várja a holnapi futamot, mert úgy érzi, minden esélye megvan arra, hogy pole pozícióját győzelemre váltsa a vasárnapi Magyar Nagydíjon.

A bajnokság éllovasa, aki zsinórban harmadik futamgyőzelmét szerezheti meg a hétvégén az idei évben, csapattársa, Heikki Kovalainen mellől, az első helyről vághat majd neki a vasárnapi Magyar Nagydíjnak.

“Eddig minden a legnagyobb rendben van ezen a hétvégén, a csapat kiváló munkát végzett, sikerült további előrelépést elérnie az elmúlt futamhoz képest” – mondta Hamilton. “Autóink teljesítménye kifogástalan, és nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megszereznünk az első sort Heikkivel.”

 

“Mindketten nagyon jó munkát végeztünk, aminek felettébb örülök. Tegnap is gyorsak voltunk. A második etap egy kicsit szorosnak tűnt, de sok múlott a gumikon, és úgy érzem, hogy egy jól átgondolt stratégiával kezdhetjük meg a holnapi futamot.”

A brit versenyző továbbá úgy gondolja, hogy csapatának minden esélye megvan arra, hogy megszerezze első kettős győzelmét az idei szezonban.

“Természetesen soha nem lehetsz teljesen nyugodt, de azt hiszem, hogy biztonságban érezhetem magam ebben a pozícióban” – magyarázta Hamilton. “Megvan a sebességünk ahhoz, hogy a győzelemre törjünk. Biztos vagyok benne, hogy az éjszaka folyamán minden szükséges munkát elvégzünk majd annak érdekében, hogy jól szerepeljünk a versenyen.”

“Jó lenne, ha megszereznénk idei első kettős győzelmünket. A csapat megérdemelné, ahogy mi is Heikkivel” – folytatta a bajnokság éllovasa, aki elárulta, utolsó gyorskörén még ennél is gyorsabb lehetett volna.

“Volt még bennem tartalék. Az autó fantasztikus volt. Az első szektor rendben volt, a négyes ívet is jól vettem, ám az ötösnél egy kicsit blokkoltak a kerekek, így lecsúsztam az ideális ívről. Talán fél tized vagy egy tized lehetett, de nem lényeges. Szerencsére nem csúsztam ki, és be tudtam fejezni a körömet. Heikki volt a leggyorsabb az utolsó szektorban, így nagy nyomást gyakorolt rám. Minden rendben volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!