Hamilton kísérletezett a Mercedes autójával

2019 Abu Dhabi Grand Prix, Friday - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes
Fotó: Mercedes
Visszafogottan kezdte a Forma-1-es Abu Dhabi Nagydíj hétvégéjét a Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton.

A brit versenyző az első gyakorlást a 3., a másodikat pedig a 2. helyen zárta – mindkét szabadedzésen csapattársa, Valtteri Bottas volt a leggyorsabb.

Hamilton az edzésnap végén elárulta, nem indult könnyen a hétvége számára, nehezen kapta el a fonalat, a délutáni gyakorláson viszont igyekezett kísérletezni is a Mercedes W10-es versenyautójával.

„Egy kicsit szokatlanul alakult számomra ez a pénteki edzésnap: küszködtem azzal, hogy elkapjam a ritmust, de az embernek vannak jó és rossz napjai…” – mondta a hatszoros világbajnok.

„Ettől függetlenül az autó jónak tűnt, de kétségkívül vannak területek, melyeken még dolgozhatunk csapatként – és olyan területeken is, melyeken még nekem kell dolgoznom. Le fogok ülni ma este, hogy ez rendben legyen holnapra.”

„Próbálok új utakat találni az autóval. Azt már tudjuk, hol működik jól, szóval próbálom másképp használni, hogy lássam, vannak-e olyan területek, melyeket fel lehet térképezni az autó és a gumik tekintetében a jövőre nézve.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!