Friss hírek

Hamilton: Kissé előttünk jár a Ferrari

Fotó: Mercedes
A Mercedes világbajnoki címvédője, Lewis Hamilton szerint a pénteki, bakui eredmények alapján egyértelmű, hogy a Ferrari előttük jár – a brit azt mondja, ki kell deríteniük, miért maradtak le ennyivel az olaszoktól.

Az Azeri Nagydíj második szabadedzésén Charles Leclerc volt a leggyorsabb csapattársát, Sebastian Vettelt megelőzve, miközben Lewis Hamilton csak a 3. helyen zárt bő 6 tizedmásodperces hátránnyal.

Hamilton a második szabadedzés után úgy nyilatkozott, bár elégedett, pontosan tudja, hogy a szombati időmérőre össze kell kapniuk magukat.

„Kissé furcsa nap volt, de élveztem” – mondta a címvédő. „A második edzésen jól mentünk, jól éreztem magam a pályán, és sokkal kényelmesebben éreztem magam az autóban is, mint tavaly.”

„A Ferrarik viszont egyértelműen nagyon gyorsak, és úgy tűnik, egy kissé előttünk járnak, szóval meg kell vizsgálnunk, hogy hol veszítünk időt hozzájuk képest.”

„Nem valószínű, hogy egy éjszaka alatt találunk majd 7 tizedet, de mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy jó irányba tereljük az autót.”

„A hosszú etapjaink erősebbnek tűntek, mint a rövidek, úgyhogy ki kell derítenünk, hogy miért. Jó kis küzdelem várhat ránk szombaton. Én mindig állok elébe, és szerintem a rajongók is ezt akarják látni, szóval nagyon várom már.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!