Portugál Nagydíj

Hamilton korábban megtudta Rosberg döntését

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Hamilton korábban megtudta Rosberg döntését

A Forma-1-től bajnoki címe megszerzése után búcsúzó Nico Rosberg azt mondja, csapattársával, Lewis Hamiltonnal már a mai bejelentés előtt közölte döntését.


A Forma-1-től bajnoki címe megszerzése után búcsúzó Nico Rosberg azt mondja, csapattársával, Lewis Hamiltonnal már a mai bejelentés előtt közölte döntését.

A Mercedes párosa kiélezett harcot vívott egymással a világbajnoki címért az idei szezonban, és párharcukból pedig végül Rosberg került ki győztesen.

A német versenyző ma jelentette be, élete álmának megvalósulásával befejezi a versenyzést a Forma-1-ben.

Rosberg az FIA mai, bécsi díjátadóján elárulta, Hamiltonnal már korábban közölte döntését. A világbajnok hozzátette, nagyon meghatotta őt a brit versenyző tegnapi bejegyzése az Instagramon, amikor is az alábbi fotót tette közzé a következő üzenettel: „Akkor azt mondtuk, bajnokok leszünk, és most mindketten azok vagyunk! Gratulálok Nico, megtettél mindent, amit egy bajnoknak meg kell tennie. Megérdemelted!”

1

“A mai bejelentés előtt én magam tájékoztattam Lewist, ez a megfelelő módja ennek” – mondta a német.

“Rengeteg küzdelmünk és emlékezetes pillanatunk volt, szóval azt gondoltam, úgy korrekt, ha tudatom vele a döntésemet, főleg a tegnapi bejegyzése fényében, ami nagyon kedves volt tőle.”

“Talán tudunk beszélni ma este. Csak egy rövid tájékoztató volt felé. A prioritás az volt, hogy amilyen hamar csak lehet, tájékoztassam a csapatot. Kötöttem egy kis kompromisszumot, mert nem tudtam minden hozzám közel állóval közölni a döntésemet – szóval Lewisnak is egy üzenetet küldtem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!