Hamilton: Közel állunk a Red Bullhoz - F1VILÁG.HU

Hamilton: Közel állunk a Red Bullhoz

HIRDETÉS
Lewis Hamilton, a Mercedes Forma-1-es versenyzője szoros Red Bull-Mercedes csatára számít a hétvégén, habár úgy gondolja, egyelőre ellenfeleik vannak jobb formában a Francia Nagydíjon.
2021 French Grand Prix, Friday - LAT Images Lewis Hamilton

A Francia Nagydíj első szabadedzésén a két Mercedes zárt az élen Valtteri Bottas-Lewis Hamilton sorrendben, ám a második tréningen már Max Verstappen volt a leggyorsabb. Hamilton szerint közel áll egymáshoz a két csapat, habár a pénteki edzések nem voltak egyszerűek számukra.

„Egy ideje elöl vannak, szóval sejthetjük, hogy ezen a hétvégén is biztosan gyorsak lesznek” – nyilatkozta a brit ellenfeleikről. „Most sincs nagy különbség, bár Monacóhoz vagy Bakuhoz képest kicsit más a pozíciónk. De ezen a hétvégén valószínűleg mindenki küszködik.”

„Nem tudom, hogy mi okozza, az aszfalt felülete, a hőmérséklet vagy ezek a gumik – most magasabb a guminyomás, mint valaha. Nehéz megmondani. Csúszkálunk és mindenki számára küszködés kint lenni.”

Hamilton bízik benne, hogy az első két szabadedzés adatai alapján tovább tudnak javítani teljesítményükön.  

„Minden lehetőséget megnézek. Nagyon sok mindenen változtattunk, sok elemzést fogunk elvégezni ma este, és reméljük, hogy a holnap jobb lesz, de ki tudja? És ahogy mondtam, az időeredmények nem szörnyűek. Közel vagyunk az elejéhez, szóval legalább harcban vagyunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hamilton: Közel állunk a Red Bullhoz
Vasseur: Az időmérőkön kell javulnunk, a versenytempó rendben volt
Sainz: Nem volt esély a Mercedes legyőzésére…
Perez számára rémálom volt a Spanyol Nagydíj

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!