Hamilton: Lassan felzárkózunk a többiekhez - F1VILÁG.HU

Hamilton: Lassan felzárkózunk a többiekhez

HIRDETÉS
Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője úgy érzi, lassan felzárkóznak az élmezőnyhöz, azonban ebből ma még nem sokat tudtak megmutatni. 
Lewis Hamilton, Mercedes

Hamilton a 6. helyen végzett az Emilia-Romagna Nagydíjon, 12 másodperccel a ferraris Carlos Sainz mögött, valamint mögötte is 12 másodperccel maradt el csapattársa, George Russell. 

Ennek ellenére Hamilton nem érezte magát magányosnak a versenyen, de elmondta, ma ez volt a maximum, amit egyénileg és csapatként is el tudtak érni. 

„George [Russell] volt előttem, aztán mindig láttam embereket, mindig üldöztem valakit, nem éreztem magam egyedül“ — nyilatkozta Hamilton. „Csak nyomtam, megpróbáltam felzárkózni, akármilyen távolságra is voltak tőlem.“

„Most egyszerűen csak nincs meg az a tempónk, mint a többieknek, de zárkózunk, lassan felzárkózunk és közelebb kerülünk“ — folytatta a brit. 

Hamilton úgy érzi, a Red Bull, a Ferrari és a McLaren teljesítményét látva ez egy erős eredmény, jelenleg ugyanis erre képesek a pályán. 

„A versenytempó jobb lett. Ez egy erős eredmény összességében. Nem gondolom, hogy sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle“ — zárta rövidre a brit. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!