Hamilton leszögezte, ott lesz a Kanadai Nagydíjon - F1VILÁG.HU

Hamilton leszögezte, ott lesz a Kanadai Nagydíjon

HIRDETÉS
A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton közösségi oldalán biztosított mindenkit arról, nem fogja hátfájdalmai miatt kihagyni a hétvégi Kanadai Nagydíjat.
2022 Azerbaijan Grand Prix 2022, Sunday - LAT Images Lewis Hamilton

A brit pilóta a 4. helyen ért célba a vasárnapi Azeri Nagydíjon, ám egész hétvégén hátfájdalmakkal küszködött, és saját bevallása szerint a versenyen is pokoli kínokat élt át. Főnöke, Toto Wolff a bakui futamot követően arról beszélt, attól tart, Hamilton hátfájdalmai miatt nem is tud majd autóba ülni a következő, kanadai versenyen.

Hamilton viszont hétfőn délelőtt Instagram-oldalán üzent a rajongóknak: azt írta, bár „kemény” volt a bakui verseny, és nem sokat aludt éjszaka, esze ágában sincs kihagyni a Kanadai Nagydíjat.

„A hátam egy kicsit fáj, de szerencsére semmi komoly” – fogalmazott a Mercedes versenyzője. „Kaptam akupunktúrát és fizioterápiát Angtől [Angela Cullen – a trénere], és úton vagyok a csapatomhoz, hogy dolgozzam velük a fejlődésen.”

„Tovább kell harcolnunk. Ott leszek ezen a hétvégén is, a világért sem hagynám ki. Mindenkinek fantasztikus napot és hetet kívánok!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!