Friss hírek

Hamilton magabiztosan várja a Magyar Nagydíjat

Lewis Hamilton magabiztosan és elégedetten nyilatkozott, miután mindkét szabadedzést megnyerte pénteken a Magyar Nagydíjon.


Lewis Hamilton magabiztosan és elégedetten nyilatkozott, miután mindkét szabadedzést megnyerte pénteken a Magyar Nagydíjon.

A McLaren brit pilótája elmondta, hogy problémamentes napja volt, így aggodalomra semmi ok.

„Egy nagyon pozitív nap volt a mai. Nagyon, de nagyon elégedett vagyok” – mondta Hamilton. „Elvégeztünk néhány kisebb módosítást az autón, ami jó irányba terelte a dolgokat, jó úton vagyunk, de még van mit csinálnunk.”

„A Red Bull versenyképesnek tűnik, ahogy a Lotus is, és persze a Ferrariról sem szabad megfeledkeznünk. Egyelőre magabiztosak vagyunk.”

A brit pilóta azonban tisztában van azzal, hogy riválisaik jobb formában és erősebbek lesznek a szombati időmérőn.

„Jól éreztem magam az autóban, de a szabadedzésen teljesen más, mint az időmérő. Holnap, az időmérőn biztos vagyok abban, hogy Fernando (Alonso) azonnal találni fog fél másodpercet, és a Red Bullok is egyből ott lesznek az élen. De szerintem nem vagyunk rossz helyzetben.”

Bár mindössze négy pontot szerzett az elmúlt három versenyen, Hamilton úgy érzi, jó formában várhatja a hétvégi Magyar Nagydíjat.

„Jó formában vagyok” – mondta. „Azt gondolom, egész évben jó voltam, de a rajongóktól sok támogatást kapok, az autó jól működik, ahogy az elmúlt versenyen is jól működött, nagyon egyben van. Most arra kell fókuszálnom, hogy minden egyes kört a maximumon tudjak teljesíteni, és minden kínálkozó lehetőséget ki tudjak használni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!