Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Hamilton: Már bajnok vagyok, de nyerni akarok

A világbajnok cím ugyan már a zsebében van, Lewis Hamilton azonban azt mondja, mindent megtesz azért, hogy a második helyről rajtolva nyerjen holnap, Brazíliában.


A világbajnok cím ugyan már a zsebében van, Lewis Hamilton azonban azt mondja, mindent megtesz azért, hogy a második helyről rajtolva nyerjen holnap, Brazíliában.

A brit pilóta alig 8 századmásodperccel maradt alul csapattársával, Nico Rosberggel szemben – elmondása szerint az időmérő utolsó szektorában nem tudta a legtöbbet kihozni magából és autójából.

„Ami azt illeti, jó napunk volt ma” – mondta a háromszoros világbajnok.

„Elégedett vagyok az autó egyensúlyával, illetve azzal a munkával, amit a mérnökökkel közösen elvégeztünk. A Q3-ban viszont nem sikerült eléggé feszegetni a határokat, az első szektort nem tudtam maximalizálni.”

„Az idei évre már elvégeztem a fő feladatot, de itt még nem sikerült soha nyernem, úgyhogy mindenképpen erre törekszem.”

Hamilton számára nehezen indult a hét: hétfőn autóbalesetet szenvedett, illetve kisebb megfázással is küszködött. Ehhez képest a mai második hely mindenképp remek eredménynek mondható részéről.

„Ha megnézem, hogy alakult eddig ez a hét számomra, nagyon elég vagyok az időmérővel. Izgalmas verseny várhat ránk holnap. Amikor először versenyeztem itt, tényleg éreztem Ayrton Senna jelenlétét. Szóval különleges érzés volna nyerni a brazil rajongók előtt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!