Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

Hamilton már idén visszavonul?

A korábbi Forma-1-es versenyző, David Coulthard el tudja képzelni, hogy Lewis Hamilton akár már az idei szezon végén befejezi autóversenyzői pályafutását.


A korábbi Forma-1-es versenyző, David Coulthard el tudja képzelni, hogy Lewis Hamilton akár már az idei szezon végén befejezi autóversenyzői pályafutását.

Coulthard meg van győződve arról, Hamiltont nem a pénz motiválja, így amennyiben úgy érzi, már nem eléggé motivált, hátat fordít az F1-nek – ahogy tette azt tavaly csapattársa, Nico Rosberg is a vb-cím megszerzése után.

„Mennyi idő múlva vonulhat vissza? Talán hamarabb, mint azt mindannyian szeretnénk!” – mondta a korábbi Forma-1-es versenyző a Daily Mirror című lapnak.

„Meg lennék lepve, ha 35 éves kora felett is versenyezne még, mert nagyon fiatalon kezdte – én 37 évesen hagytam abba, de később is kezdtem.”

„Mint mindent az életben, ezt is nehéz frissnek és izgalmasnak tartani 10-20 éven át. Ő is csinálhat egy ’Rosberget’, és elsétálhat, ha idén megnyeri a bajnokságot.”

„Amennyiben jól mennek a dolgok, Lewis a legjobban felismerhető versenyző a rajtrácson, vannak pillanatok, amikor látni az arcán az élvezetet, látni a férfiban a kisgyereket. De ha a szenvedély elszáll, az ember nem ámítja tovább magát.”

„Ez megtörténhet az idei szezon végén is, vagy az évad során. Nem kell majd sok neki, hogy azt mondja, ’csesszétek meg, lelépek!’. Nem hinném, hogy a pénz motiválja – megengedheti magának, hogy meghozza ezt a döntést.”

Hamilton F1-es pályafutása során 3 világbajnoki címet gyűjtött eddig, tavaly pedig alulmaradt Rosberggel szemben.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS