Friss hírek

Hamilton még karácsony előtt aláírna a Mercedesszel

Karácsonyig szeretné aláírni új szerződését a Mercedes Forma-1-es csapatával Lewis Hamilton. Az egyeztetések koronavírus-fertőzése miatt egy kicsit megcsúsztak, a célok azonban nem változtak: közös utakon akarják folytatni.

Hamilton még a novemberi Török Nagydíjon biztosította be F1-es pályafutása 7. világbajnoki címét, jelenleg azonban még nincs érvényes szerződése a Mercedesszel a 2020-as évadra.

A csapatnál sokáig azt kommunikálták, csak akkor ülnek le tárgyalni a folytatásról, ha eldőlt a bajnoki cím, az egyeztetések azonban egy kicsit megcsúsztak, miután Hamilton nemrég megfertőződött a koronavírussal.

A brit pilóta az Abu Dhabi Nagydíjon egy 3. hellyel tért vissza a mezőnybe, a verseny után pedig azt mondta, jövő hétig alá akarja írni új szerződését.

„Remélhetőleg a következő pár hétben eldől. Nagyon szeretnénk, ha már karácsony előtt meglenne. Az a tervem, hogy itt leszek jövőre is. Itt akarok lenni jövőre is. Azt gondolom, van még tennivalónk közösen, csapatként, van még mit elérnünk a sportban, és főleg azon kívül!”

„Remélem, hogy el tudjuk kezdeni az egyeztetéseket ezen a héten, és karácsony előtt le is zárhatjuk.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!