Hamilton még nem tudja, honnan indul holnap - F1VILÁG.HU

Hamilton még nem tudja, honnan indul holnap

HIRDETÉS

Lewis Hamilton elárulta, egyelőre még nem tudja, honnan vág majd neki a 2016-os Forma-1-es szezon negyedik versenyének, az Orosz Nagydíjnak.


Lewis Hamilton elárulta, egyelőre még nem tudja, honnan vág majd neki a 2016-os Forma-1-es szezon negyedik versenyének, az Orosz Nagydíjnak.

A brit versenyző csak tizedik lett a szombati időmérő edzésen, miután autójának hőenergia-visszanyerő rendszere meghibásodott – akárcsak két hete Sanghajban.

„Nyilvánvalóan nem jó érzés ismét az oldalvonalon üldögélni – de ilyen az élet” – sajnálkozott a címvédő.

„Tudtam, hogy valami gond van, és hogy feltehetően ugyanaz a probléma, mint Kínában. A Q2-ben kimentem egy második etapra, és ugyanúgy éreztem, hogy elmegy a motorerő, ahogy legutóbb. Amikor Sanghajban megtörtént, akkor korábban még nem tapasztaltunk ilyet, de most sajnos újra megtörtént, szóval meg kell tudnunk, miért.”

„Igazából soha nem voltam babonás az efféle dolgok miatt, és nem is leszek az. Semmit sem tehetek, szóval továbblépek, és a versenyre koncentrálok.”

Hamilton elárulta, egyelőre még nem tudja, hogy a tizedik helyről, vagy a mezőny végéről, esetleg a bokszutcából kell-e nekivágnia a versenynek.

„Még nem tudom, honnan indulok holnap, majd meglátjuk, mi sül ki belőle. De soha nem adom fel, és mindent beleadok, hogy felzárkózzak, mint mindig. Ezen a pályán nem könnyű előzni. A gumik nem kopnak annyira, és nehéz is követni egy másik autót, szóval nehéz lesz előre lépkedni. De vannak hosszú egyenesek, nekünk pedig jó a tempónk. Ha tehát sikerül egy darabban tartani az autót, akkor meggyőződésem, hogy sok pontért harcolhatok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!