Friss hírek

Hamilton meglepődött Alonso kijelentésén

Lewis Hamilton bevallotta, meglepődött csapattársa, Fernando Alonso azon kijelentésén, melyben arról beszélt, hogy a fiatal brit sokkal több támogatást kap a McLarentől az idei esztendőben.

Lewis Hamilton bevallotta, meglepődött csapattársa, Fernando Alonso azon kijelentésén, melyben arról beszélt, hogy a fiatal brit sokkal több támogatást kap a McLarentől az idei esztendőben.

A kétszeres világbajnok Alonso a hét elején elmondta, a McLaren sokkal több támogatást ad Hamiltonnak, mert ő egy brit versenyző egy brit csapatban, melyet Ron Dennis csütörtökön határozottan cáfolt.

Hamilton azonban elárulta, meglepődött Alonso kijelentésén, ugyanis ő egyáltalán nem érzi úgy, hogy a McLaren őt részesíteni előnyben, pláne nem azért, mert brit nemzetiségű.

Hirdetés
 

“Érdekesnek és meglepőnek találtam, amit mondott, mert amióta csatlakoztam a csapathoz, soha nem éreztem, hogy bárki felé is hajlana a vezetőség. Mindent megtesznek azért, hogy egyenlő feltételek mellett harcolhassunk, és motiváljuk egymást a jobb teljesítményre” – mondta Hamilton Indianapolisban.

“Ron Dennis és a csapat többi tagja keményen dolgozik azon, hogy egyenlő feltételek mellett versenyezhessünk, noha ez nem mindig könnyű feladat. Jó a kapcsolatom a csapat össze tagjával, tizenhárom éves korom óta itt vagyok, de mikor Fernando megérkezett, mindannyian nagyon izgatottak voltak. Nem tudom, miért mond ilyet, de talán azért, mert ő spanyol, és brit vagyok, és úgy érzi, ez számít. Azonban én egyáltalán nem értek vele egyet” – folytatta Hamilton, aki szerint Alonso nem számított arra, hogy ilyen jól fog teljesíteni első évében a Forma-1-ben.

“Szerintem nem számított arra, hogy ilyen jól fogok szerepelni, de nem tudom, hogy emiatt mond-e ilyeneket. Kétszeres világbajnokként érkezett a csapathoz, nem volt mitől tartania. Nem egyszerű a helyzet, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne érezze magát kitaszítva.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!