Friss hírek

Hamilton megnyugodott a tökéletes nyitónap után

Megnyugodtt az Ausztrál Nagydíj első szabadedzései után a Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton.


Megnyugodtt az Ausztrál Nagydíj első szabadedzései után a Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton.

A háromszoros világbajnok a téli tesztek után úgy fogalmazott, egyértelműen a Ferrari a 2017-es év favoritja, ehhez képest Hamilton volt az, aki mindkét szabadedzésen a leggyorsabb volt pénteken Melbourne-ben.

Hirdetés
 

A Mercedes pilótája elárulta, nagyon elégedett, hiszen lényegében hibátlan napot zártak ma.

„A napunk 99 százalékig tökéletes volt” – mondta a háromszoros világbajnok.

„Miután Barcelonában volt néhány problémánk, nem tudtuk, hogy itt mi lesz a helyzet. Ami viszont nagyon biztató, hogy alig 1 héttel később érkeztünk meg a pályára, és az autó pontosan olyan, amilyennek lennie kell.”

„Nagyszerű volt körözni a pályán, a srácok lenyűgöző munkát végeztek. Eddig jó formát mutattunk úgy a hosszú, mint a rövidebb etapokon, és annyi kört tettünk meg, amennyit szerettünk volna. A gumik remekül teljesítettek.”

Hamilton hozzátette, nehéz megmondani a Ferrari valós teljesítményét, a holnapi időmérőn viszont mindenre választ kapunk.

„A mai nap előtt nem igazán tudtuk, hogy állunk majd. Az első szabadedzés után láttuk, hogy a Ferrari nem hozta ki magából a maximumot. És természetesen a második gyakorlásra hirtelen gyorsak lettek. Meglátjuk holnap, mi a valós helyzet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!