Hamilton: Mélyebbre kellett ásnom, mint valaha!

Forma-1-es pályafutása 85. rajtelsőségét szerezte szombaton, Monacóban a Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton.

A brit versenyző 86 ezredmásodperccel utasította maga mögé csapattársát, Valtteri Bottast a szombati kvalifikáción, így rendkívül jó helyzetből várhatja a versenyt Monte-Carlo utcáin, ahol az előzés a pálya természetéből adódóan rendkívül nehéz.

Hamilton szombati pole-ját a hétfőn elhunyt Niki Laudának ajánlotta.

Hirdetés
 

„Imádok itt lenni, ez az otthonom, és minden versenyző erről a versenyről álmodozik gyerekkorában” – mondta a brit a kvalifikációt követően.

„Nem számít, hányszor voltál már itt, egy álom marad. A gyárban mindenki fáradhatatlanul dolgozott, szóval nagyszerű autóval érkezhettünk meg ide, és remek csatát vívtunk Valtterivel. Egész hétvégén gyors volt, és az összes eddigi versenyen is.”

„Mélyebbre kellett ásnom, mint valaha, és örülök, hogy sikerült. Csodálatos köröm volt, lenyűgözően érzem magam, és borzasztóan hálás vagyok.”

„Kemény köröm volt, a Rasscasse-ban túlkormányzottá is vált az autóm, éppen csak sikerült kihúznom belőle. Veszítettem is egy kicsit az utolsó kanyarban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!