Hamilton: Minden hétvégét hátrányból kezdünk meg

Fotó: Mercedes
2018 Großer Preis von Singapur, Sonntag - Steve Etherington Lewis Hamilton Mercedes champagne

A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton azt mondja, a Ferrari jelenlegi teljesítményét látva úgy érzi, minden hétvégét hátrányból kezdenek meg, ám remek csapatmunkának köszönhetően mégis sikerült az olaszok előtt végezniük.

Hamilton magabiztos győzelmet aratott a hétvégi Szingapúri Nagydíjon, és miután Sebastian Vettel csak a 3. helyen ért célba, előnye 40 pontra nőtt az összetettben.

Pedig a hétvége kezdeti szakaszában még a Ferrari tűnt versenyképesebbnek, a Mercedes azonban az időmérőre jelentősen feljavult, és végül magabiztosan nyerte az éjszakai futamot.

„Mi mindig csak versenyről-versenyre nézzük a dolgokat – tudván, hogy a Ferrari tempója igazán jó volt az elmúlt pár versenyen” – mondta Lewis Hamilton a leintés után.

„Miközben sikerült elöl végeznünk, általában minden hétvégét hátrányból kezdünk meg. Ha viszont elég jó munkát végzünk, előre kerülhetünk. A mostani egy kemény verseny volt. Az autók sokkal gyorsabbak, mint korábban, és az a pillanat a lekörözöttekkel… Őrült nap volt a szombati is, az egész hét az volt. Az elmúlt két hét rendkívül intenzíven telt.”

„Továbbra is kőkeményen kell dolgoznunk. Most úgy érzem, elvégeztük a feladatunkat, aminek nagyon örülök. Viszont még rengeteg pontot lehet gyűjteni. Ám ezzel a teljesítménnyel és koncentráltsággal őszintén hiszem, hogy eredményes hétvégéket zárhatunk a szezon hátralévő részében.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!