Hamilton: Minden versenyző ilyen autóra vágyik! - F1VILÁG.HU

Hamilton: Minden versenyző ilyen autóra vágyik!

HIRDETÉS
Mindkét csütörtöki szabadedzésen a leggyorsabb volt Monte-Carlóban a Mercedes világbajnoki címvédője, Lewis Hamilton, így igazán jól indult számára a szezon hatodik versenyhétvégéje.
MONTE CARLO, MONACO - MAY 23: Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1 W10 during the Monaco GP at Monte Carlo on May 23, 2019 in Monte Carlo, Monaco. (Photo by Zak Mauger / LAT Images)

Hamilton világbajnoki éllovasként érkezett meg a hercegségbe, célja pedig természetesen a győzelem. A brit azért is szeretne szép eredményt elérni, mert így tisztelegne a hét elején 70 éves korában elhunyt Niki Lauda előtt.

A brit versenyző a csütörtöki edzések után elárulta, elégedett autójával.

„Minden versenyzőnek az az álma, hogy megérkezzen Monacóba, és egy olyan autó legyen alatta, amit ki tud használni, és amivel meg tudja mutatni, mire képes. Nagyon büszke vagyok a csapatra, a célunk pedig természetesen az, hogy egy pozitív eredményt érjünk el ezen a hétvégén” – mondta a címvédő.

„A két edzés során elvégeztünk néhány apró változtatást, de meglehetősen elégedett vagyok a beállításokkal.”

Hamilton hozzátette, lenyűgöző, milyen tempóra képesek a szűk utcai pályán.

„Valahányszor visszatérünk erre a pályára, egyre gyorsabb és gyorsabb, és ezt akkor venni észre igazán, amikor elhaladsz a falak mellett.”

„A 12-es kanyarban óriási a tempó, és aztán hirtelen ott van előtted a korlát. Ugyanez a helyzet a dombon felfelé, a Casinónál. Hihetetlenül intenzív, nagyon oda kell figyelni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!