Hamilton: Mindent megteszek, hogy visszavágjak! - F1VILÁG.HU

Hamilton: Mindent megteszek, hogy visszavágjak!

HIRDETÉS
2016 British Grand Prix, Saturday

Ki van éhezve az újabb világbajnoki címre a Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton, aki saját bevallása szerint minden követ megmozgat azért, hogy visszavágjon a hétvégi Kínai Nagydíjon.

A brit versenyző ugyan a pole-ból indulhatott a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon, végül azonban alulmaradt a ferraris Sebastian Vettellel szemben.

Hamilton elárulta, bár komoly sikereket ért el az elmúlt években, motiváltabb mint valaha, és mindent megtesz azért hogy újra ő legyen a legjobb.

„Fantasztikus küzdelmeket vívtam az elmúlt pár évben, és kétségkívül a tavalyi volt a legszorosabb” – mondta a háromszoros világbajnok.

„Meg akarom nyerni a világbajnoki címet – jobban, mint bármikor korábban! És bár az ember azt gondolná, hogy nem lehetek éhesebb, mint tavaly, valójában kétszer annyira ki vagyok éhezve a győzelemre.”

„Az első verseny után leszegett fejjel folytatom – pihenek, és megbizonyosodok arról, hogy visszavágok a következő versenyen. Hiszem, hogy nyerni tudok, és szeretnék is győzni a csapatok és a rajongóim miatt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!