Hamilton mindent megtett, hogy elrontsa a Mercedes autóját, de nem járt sikerrel - F1VILÁG.HU

Hamilton mindent megtett, hogy elrontsa a Mercedes autóját, de nem járt sikerrel

HIRDETÉS
Fotó: Mercedes

A Mercedes négyszeres világbajnoka, Lewis Hamilton elárulta, a barcelonai teszteken mindent megtett azért, hogy elrontsa a német istálló új autóját, ám csapata olyan kiváló munkát végzett, hogy ez végül nem sikerült neki.

Az előszezoni tesztek kétségkívül arra valók, hogy a csapatok felfedjék versenyautók gyengéit: sokszor mondják, egyáltalán nem gond az, ha egy istálló műszaki problémákkal szembesül az előszezonban, hiszen inkább ilyenkor jöjjenek elő a hibák, mint az évad első versenyén.

Lewis Hamilton bevallottan a határokat feszegette Mercedesével Barcelonában, és bár megtett mindent, nem tudta hibába hajszolni autóját – ő pedig természetesen pozitívumként tekint erre.

„Megpróbáltam elrontani, mondtam is nekik utána a rádión, hogy mindent megtettem, hogy tönkretegyem, de nem jött össze”

– mondta a brit.

„Elvégre ez a dolgunk, hogy a határokat feszegessük, és próbáljuk megtalálni a „repedéseket”, már amennyiben vannak. A csapat viszont alapvetően fenomenális munkát végzett.”

„Persze lesznek dolgok, amik előjönnek majd, de azt kell mondanom, hogy a lehető legjobban felkészültünk arra, hogy reagáljunk, bármivel is kell szembe néznünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!