Friss hírek

Hamilton: Mostanában nem volt ilyen jó az autóm!

Ahogy az várható volt, remek formában kezdte a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjat a Mercedes ötszörös világbajnoka, Lewis Hamilton.

A brit versenyző az elmúlt 2 évben nyerni tudott az éjszakai futamon, a Mercedes autójának pedig kifejezetten fekszik a kanyargós utcai versenyhelyszín.

Hamilton pedig már a pénteki edzésnapon is megmutatta, jó esélye lesz idén is a győzelemre: a Mercedes világbajnok versenyzője azt mondja, nagyon elégedett a látottakkal, habár oda kell figyelniük a többiekre.

„Nagyon elégedett voltam” – fogalmazott a világbajnoki címvédő. „Sokkal jobbnak éreztem az autót ma, mint mostanában. Remélem, hogy ez az érzés megmarad a hétvége hátralévő részében is.”

„Persze nyilván vannak még területek, melyeken fejlődni tudunk, ami mindig jó. És soha nem is lesz tökéletes a dolog. Úgyhogy ki kell elemeznem azokat a területeken, melyeken még javíthatunk az autón, és persze azokat is, melyeken én tudok fejlődni – mint például a féktávok, a kanyarpontok, és így tovább.”

Hamilton már a hétvégét megelőzően arról beszélt, a Red Bull komoly fenyegetést jelenthet Szingapúrban. Ezen félelme a pénteki edzések alapján abszolút megalapozottnak tűnik, a nyitótréningen ugyanis Max Verstappen volt a leggyorsabb, míg a második gyakorláson a holland a második helyen zárt.

„Én voltam a leggyorsabb a második edzésen, de a Red Bull nagyon-nagyon közel volt hozzánk. Hogy tökéletes köre volt-e, vagy sem, vagy mi jobban fel voltunk tekerve, mint ők, azt majd az edzés utáni értekezleten kiderítem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!