Friss hírek

Hamilton: Múlt héten bebizonyosodott, bármi megtörténhet

A Mercedes a 70. évforduló Nagydíjának első edzésnapját is megnyerte: az első tréningen Valtteri Bottas nyert, míg a második szabadedzésen Lewis Hamilton volt a leggyorsabb.

A második gyakorláson Hamilton előnye több mint 8 tizedmásodperc volt a harmadik helyezett Daniel Ricciardo előtt, csupán Bottas tudta megközelíteni köridejét: a finn 176 ezredmásodperccel maradt el tőle. 

Hamilton pénteken éppen csapattársát, Bottast emelte ki, úgy gondolja, ő megakadályozhatja abban, hogy sorozatban második győzelmét szerezze meg hazai nagydíján. 

„Igen, megvan az esélye, de Valtteri ezen a hétvégén határozottan nagyon erős lesz” – mondta ezzel kapcsolatban a brit. 

„Ezenkívül az elmúlt hétvége megmutatta, hogy bármi megtörténhet” – folytatta az utolsó körös defektre utalva. „Még sok mindent ki kell elemeznünk, hogy elöl maradjunk, de természetesen hihetetlen lenne számomra, ha sorozatban két Silverstone-győzelmet hoznék. De a versenyig még sok teendőnk van.”

„Ez egy jó nap volt, értékes dolgokat tanultunk az elmúlt hétvégén, és elvégeztünk néhány módosítást, így itt-ott találtunk még néhány ezredmásodpercet. Összességében tehát pozitív volt, mert a beállításokon kívül semmit nem változtattunk.”

„Nem hoztunk fejlesztést erre a versenyre, szóval ez ugyanaz az autó. Van néhány terület, amit optimalizálhatunk, és úgy gondolom, ebből a szempontból pozitív nap volt a mai.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!