Friss hírek

Hamilton: Nagyon furcsa, hogy a Ferrari mindenhol működik

Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője bevallotta, nagyon meglepődött a Ferrari Kínai Nagydíj időmérőjén mutatott formáján.

A Ferrari mondhatni könnyedén szerezte meg az első sort a Kínai Nagydíj időmérő edzésén, miután a Mercedesek több mint fél másodperces lemaradásban követték őket a harmadik és negyedik helyeken.

Hamilton elárulta, fogalma nincs, hogy miért nem volt meg a tempójuk ahhoz, hogy felvegyék a versenyt az olaszokkal.

„Nem a Ferrarin gondolkodom, hanem azon, hogy nekünk miért nem volt meg a tempónk” – nyilatkozta Hamilton. „Valamiért az ő autójuk mindenhol működik. Ez nagyon furcsa. Bahreinben forróság volt, számítottunk rá, hogy erősek lesznek, de még erősebbek voltak, mint gondoltuk. Ám a futamon nem voltunk túl rosszak, amire viszont nem számítottunk.”

A bahreini forróság után azonban sokan arra számítottak, a kínai időjárás a Mercedesnek kedvez majd – ez szombaton nem így volt, ám Hamilton bízik benne, hogy a versenytempójuk meglesz ahhoz, hogy vasárnap felvegyék a harcot a Ferrarival.

„Aztán idejöttünk, arra számítottunk, hogy jók leszünk, de valamiért – akárcsak tavaly – mindenhol működik az autójuk. Hogy ez mennyi ideig fog tartani, nem tudom” – nyilatkozta a brit.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!