Hamilton: Nagyra értékelem Verstappent - F1VILÁG.HU

Hamilton: Nagyra értékelem Verstappent

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Igazán elismerően beszélt az ifjú Max Verstappenről a Mercedes négyszeres világbajnoka, Lewis Hamilton.

A brit azt mondja, rendkívül szimpatikus számára az, ahogy a holland tehetség versenyez a Forma-1-ben, és izgatottan várja már a következő idényt, mely során reményei szerint Verstappen is képes lesz legjobb formájában versenyezni.

„Nagyra értékelem mindazt, amit Max csinál, mint ahogy a tehetségét is” – mondta a brit az F1 Racing magazinnak adott interjújában.

„Nem érzek semmiféle negativitást ezzel kapcsolatban. Azt akarom, hogy a legjobb formáját nyújtsa. És várom a további versenyeket ellene!”

„Egészen mostanáig az is lehetetlennek tűnt, hogy négyszeres világbajnok legyek” – mondta a brit az F1 Racing magazinnak adott interjújában.

Hamilton hozzátette, természetesen jövőre is a világbajnoki cím lesz a célja, ám nem az lebeg a szeme előtt, hogy megdöntse a hétszeres világbajnok Michael Schumacher rekordját.

„Mindannyian tudjuk, mennyire kivételes volt Michael, rekordjai nagyon sokáig fennmaradtak. Az évek során soha nem állítok fel olyan célokat, hogy rekordokat akarok dönteni. A célom az, hogy fejlődjek bizonyos területeken, melyekről úgy érzem, jobban is teljesíthetek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!